Ankündigung

Einklappen
Keine Ankündigung bisher.

...... NMD Goedkoop

Einklappen
X
 
  • Filter
  • Zeit
  • Anzeigen
Alles löschen
neue Beiträge

  • ...... NMD Goedkoop




    De ...... Madoru, een eenvoudig, lichtgewicht en goedkoop hardloopschoenmodel, krijgt dit voorjaar een update voor zijn tweede editie. De Madoru 2 wordt echter iets opmerkelijker dan de eerste editie, dankzij de schijnbare inspiratie van de die op dit moment een ware rage is. Kijk naar de kleurblokkering van de tussenzool en je kunt zien waar we het over hebben.

    De nieuwe kleurstellingen voor de veel gehypte beginnen steeds gestaag binnen te rollen, nu we een nieuwe look zien voor het populaire nieuwe silhouet. In navolging van de eerste Primeknit-colorway in zwart en wit, heeft deze een vergelijkbare camouflageachtige look, maar met geel in de mix voor het geweven bovenwerk. Als je de eerste twee kleurstellingen hebt gemist of als je
    je collectie gewoon wilt laten groeien, houd er dan rekening mee dat de nieuwe gele versie op 20 februari in Europa zal verschijnen, en blijf op de hoogte voor alle Amerikaanse release-informatie.

    Foot Locker heeft zojuist een colorway exclusief in hun winkels uitgebracht - een zwart / rood / wit aanbod dat het iconische logo van de retailer weerspiegelt. Met een zacht mesh bovenwerk en een rode voorvoet "bumper" op de iconische tussenzool, is deze ...... NMD drop nog een andere zieke optie voor dit drukke weekend dat al de BAPE ...... NMD, Bedwin NMD's en Duck Camo NMD's bevat.
Lädt...
X